Veras ONE - en riktig onesize-blöja

Veras nya ONE är här - vi berättar hur fantastisk den är och varför du behöver den!
Veras ONE - en riktig onesize-blöja

Veras ONE

- En helt ny typ av blöja!

Vi har jobbat fram en helt ny typ av blöja, och nu har den äntligen kommit till butiken!

Den här blöjan är en blöja som kan växa med ditt barn - på riktigt. En Onesize-blöja väl värd sitt namn, det här är nämligen den enda blöja du behöver för hela blöjperioden. Veras ONE kan nämligen ändra storlek på bredden!

Veras one i punktform

  • Flera olika höjder
  • Flera olika bredder
  • Räcker hela blöjperioden
  • Dubbel knapprad
  • Möjlighet till enkel knapprad
  • Nedknäpp för oläkt navel
  • Inlägg som knäpps fast
  • Inlägg i flera olika storlekar
  • Återvunnen polyester
  • Fickor på inläggen för enkel boostning
  • Lättanvänd
  • Inlägg som passar i varandra
  • Från nyfödd till blöjfri

Bredd och höjd

Precis som på många andra blöjor, och alla andra Onesize-blöjor på marknaden, kan ONE justeras i höjd med hjälp av knappar mitt fram på blöjan. Tack vare denna justering kan blöjan bli mindre och i sitt minsta läge sluta i höjd med naveln på de allra minsta barnen.
 

Någonting som övriga Onesize-blöjor däremot inte kan är att justeras även på bredden. Med ONE kan du ändra bredden i grenen vilket innebär att blöjan inte blir bred och bylsig på de minsta barnen.

Vanliga Onesize-blöjor är ofta runt 16 centimeter breda i grenen, något som leder till klumpiga och läckande blöjor både på nyfödda men också långsmala barn. Med ONE kan du enkelt justera bredden, så att den passar just ditt barn. Välj mellan 5 olika bredder mellan 7 och 15 centimeter.

Tack vare denna smarta och unika funktion passar ONE såväl nyfödda som större barn.

 

 

Inläggen

Inläggen till ONE kommer i tre olika storlekar för att passa de olika varianterna på höjden och bredden. Varje storlek levereras i ett set, där ett set består av ett inlägg i hampa/bomull och ett inlägg i bambu/bomull. Alla inlägg, utom de allra minsta, har en ficka där det går utmärkt att stoppa inlägget som är en storlek mindre - eller en av våra populära booster. Du kan alltså själv anpassa absorberingen efter just dina unika behov. 

Stängning

Blöjan stängs med knappar, och tack vare möjligheten att knäppa omlott kommer blöjan att passa även väldigt nätta bebisar. Har din bebis en navel som ännu inte läkt ordentligt? Inga problem, med ONE kan du knäppa ner blöjan precis vid naveln för att skydda den. Är ditt barn väldigt nätt runt magen viker du tabbarna bakåt för att inte störa navelns läkning. Blöjan kommer då att påminna om en fjäril. 

Du kan välja att knäppa ner hela den översta raden, inte bara runt naveln, om du önskar stänga blöjan med endast en knapprad. Du kan då välja om du vill knäppa med de övre eller undre knapparna på tabbarna, beroende på vad som passar ditt barn bäst. Väljer du att knäppa med de övre knapparna blir utrymmet vid låren smalare - perfekt för bebisar med smala lår vilket, något som ofta syns på för tidigt födda bebisar. Väljer du istället att knäppa med den undre knappraden på tabbarna blir utrymmet vid låren större. Och självklart går det utmärkt att knäppa med båda raderna precis som vanligt. 

Varför ska du välja ONE?

ONE passar dig som vill ha en blöja där passformen alltid är perfekt, oavsett om ditt barn är nyfött eller ett par år gammal. För dig som vill ha en blöja med oändliga variationer och möjligheter att hitta passformen för just ditt barn. För dig som vill slippa slösa tid på att packa blöjor med ficka, för dig som föredrar enkelheten med att fästa inlägget med endast en knapp. Och för dig som vill ha en snygg och tålig blöja!

 

 

 

 

 Köp din ONE idag!

Missa inte

VÅRA NYHETER

Necessär/Mini-pod 149 kr
Necessär & Mini-pod Möt vår nykomling i blöjpåse-familjen - vår alldeles egna necessär! Du får enkelt plats med både schampo, balsam, tvål, hårborste och tandborste i den här väskan. Ska du inte resa iväg är den utmärkt att använda till blöta badkläder eller små, rena blöjor. Du får plats med ungefär fyra tygblöjor av mindre modell. Den kan också med fördel användas till extrakläder eller skor. Längs med ena långsidan finns ett fack som löper med hela sidan, där du kan lägga småsaker som annars lätt kommer bort. Väskan öppnas ovanifrån vilket gör den extra bra till rena tygblöjor, när väskan öppnas får du snabbt en överblick över vilka vackra blöjor som är redo att användas. Handtagen är öppningsbara så att du kan hänga väskan på till exempel din vagn, eller på sidan av en större väska. Du kan också sätta ihop de båda handtagen och på så sätt få ett längre handtag. Material: 100% Återvunnen Polyester Storlek: 25x15x8 cm  Antal fack: 2 stycken Stängning: Dragkedja Tvätt: 40C Tork: Hängtorkas
OCEAN Sanitet Badrum Spray 39 kr
För ett skinande badrum! Spray för badrummet - bli av med tvålrester, mögel och kalk Med Ocean Sanitet badrumsspray avlägsnar du snabbt och enkelt smuts, tvålrester, mögel och kalk från handfatet med hjälp av mjölksyra. Med sprayens låga pH-värde verkar den dessutom bakteriedödande. Använd till såväl handfat, kranar och badkar för ett skinande badrum! Sprayen kan också användas på envisa fläckar från till exempel rödvin, frukt, kaffe, the, choklad och ketchup på såväl textilier som övriga ytor.
OCEAN Oxi Fläck & Blek 79 kr
  Effektiv mot fläckar! OCEAN Oxi Fläck & Blek - mot fläckar och grådaskiga plagg Ocean Oxi är effektiv mot både fläckar och vittvätt som blivit grådaskig. Medlet kan användas för att lösa fläckar på ljusa och färgfasta plagg, och är perfekt för fläckar i till exempel tygblöjor. Använd i din vittvätt för att få tvätten vit igen - samtidigt som envisa fläckar får sig en tuff match! Ocean Oxi aktiveras redan vid 40°C och används med fördel tillsammans med Oceans tvättmedel. Dosering och bruksanvisning finns på förpackningen.  Produkten innehåller inte parfym. Djuprengöring av tygblöjor Ocean Oxi kan också användas för att djuprengöra tygblöjor. En djuprengöring kan behövas om blöjorna luktar illa, eller är väldigt nedsmutsade. Många väljer att djuprengöra blöjor de har köpt begagnat, samtliga begagnade blöjor som säljs på Veras är djuprengjorda av oss innan försäljning. Så här gör du: Blanda Oxi tillsammans med varmt vatten så att pulvret löses upp.  Lägg i blöjorna, det är primärt inläggen som emellanåt kan behöva en djuprengöring. Undvik i möjligaste mån att djuprengöra PUL då den inte drar åt sig smuts på samma sätt som andra textilier. Låt verka önskad tid. Upprepa om nödvändigt. Skölj ur och tvätta sedan enligt tvättråd. Överkurs & tips För att veta när blöjorna är helt rena ska vattnet ha samma färg innan du lägger i blöjorna som när du tar upp dem igen några timmar senare. För att vara säker på att färgen inte har förändrats kan det vara bra att: Använda en genomskinlig back/låda  Ta en bild på vattnet innan blöjorna läggs i Ta ur en del av vattnet och ha i till exempel ett glas (OBS! märk upp glaset så att ingen dricker av vattnet!) När blöjorna sedan har legat önskad tid i vattnet kan du jämföra vattnet i lådan med din bild eller med vattnet glaset. Är vattnet samma färg behöver du inte upprepa behandlingen. Vill du läsa mer om djuprengörning av blöjor? Besök gärna blöjupprorets informationssida. Lycka till!  
Namn-blöja av Bambu (formsydd) 299 kr
Ta chansen att beställa en helt unik blöja Personlig blöja med namn! Vill du ha en personlig blöja till ditt barn? Eller är du bjuden på en babyshower, dop eller en namngivningsfest? Då är en blöja med namn på den perfekta presenten! Du väljer själv vilken färg och figur du vill ha på blöjan, så ordnar vi det och skickar den hem till dig. Vill du hellre att vi skickar den direkt till mottagaren? Inga problem, kontakta oss bara så ordnar vi det! Färgerna glittrar väldigt vackert, men det är svårt att fånga på bild. Kika gärna in på vår instagram där vi lägger upp filmklipp. Blöjorna vi använder när vi trycker är våra populära formsydda blöjor i bambu. Färg Vi har tryckt varje färg på vit bakgrund så att du lättare ska se hur den ser ut. På bilden med alla färger är färgerna i följande ordning: Övre raden, från vänster till höger: 1 - Svart guld2 - Svart silver3 - Aqua4 - Old blue5 - Neonblå6 - Neongrön7 - Ljusgrön8 - Jadegrön Undre raden, från vänster till höger; 1 - Rainbow white2 - Eggplant3 - Lila4 - Lavendel5 - Currant6 - Cherry7 - Rainbow plum8 - Flamingorosa   Så här gör du för att beställa 1. Välj vilken färg du vill ha på ditt tryck 2. Välj vilken figur du vill ha på ditt tryck 3. Lägg i kundvagnen 4. I kassan skriver du barnets namn i kommentaren 5. Betala som vanligt i kassan Om vi har några frågor kring din beställning kommer vi att kontakta dig via din e-post. Skulle du skriva fel eller har övriga frågor kring din beställning rekommenderar vi att du kontaktar oss via chatten här på sidan. Information Dessa unika tryck görs av oss på Veras, och har därför något längre leveranstid. Dessa produkter omfattas heller inte av ångerrätten då de görs på beställning och är personliga.   Saknar du någon färg? Kontakta oss så kan vi säkert lösa det! Material  Blöja: 70% bambu, 30% bomullInlägg: 70% bambu, 30% bomull Blöjorna kan tvättas i 60 grader, men den del med tryck ska inte torktumlas. Inläggen kan däremot torktumlas som vanligt. Observera att dessa varor saknar tvätt-etikett. 
Födelse-blöja av Bambu (formsydd) 399 kr
Perfekt dop-present Personlig födelse-blöja Letar du efter en personlig present till någon som har fått barn? Är du bjuden på dop och vill ge något unikt? Eller är du kanske själv en tygblöjs-entusiast och vill unna dig något särskilt för att minnas denna fantastiska (och intensiva) tid i livet? Då är en personlig födelseblöja perfekt! Ta chansen att beställa en helt unik blöja med barnets namn och födelsedata, i en färg du själv väljer.  Blöjorna vi använder när vi trycker är våra populära formsydda blöjor i bambu. Färg På översta raden hittar du färgerna; - Midnight Black - Gold Star - Blue Jeans - Green Leaf På den undre raden hittar du färgerna: - Tomato Red - Sunset Orange (samma färg som på blöjan med "Oliver") - Buttercup Yellow - Perfect Pink - Pink Lemonade Så här gör du för att beställa 1. Välj vilken färg du vill ha på ditt tryck 2. Lägg i kundvagnen 3. I kassan skriver du: Namn:Födelsedatum och årtal: Födelsevikt: Födelselängd: Klockslag: 4. Betala Om vi har några frågor kring din beställning kommer vi att kontakta dig via din e-post. Skulle du skriva fel eller har övriga frågor kring din beställning rekommenderar vi att du kontaktar oss via chatten här på sidan. Information Dessa unika tryck görs av oss på Veras, och har därför något längre leveranstid, ibland upp mot 5-10 arbetsdagar. Dessa produkter omfattas heller inte av ångerrätten då de görs på beställning och är personliga.   Material  Blöja: 70% bambu, 30% bomullInlägg: 70% bambu, 30% bomull Blöjorna kan tvättas i 60 grader, men den del med tryck ska inte torktumlas. Inläggen kan däremot torktumlas som vanligt. Observera att dessa varor saknar tvätt-etikett. 
Haklapp, långärmad 99 kr
FAVORIT! Haklapp med långa ärmar Praktisk haklapp med långa ärmar för att skydda ditt barns kläder vid såväl måltid som bak och pyssel. Tack vare de långa ärmarna är ditt barn väl skyddat från stänk, spill och kladd under hela måltiden. Haklappen har en ficka där matspill samlas och den fästs enkelt med kardborre i nacken - här behöver ingenting träs över huvudet! Haklappen är tunn och följsam och är ett utmärkt val för barn som inte tycker om de tjockare/tyngre modellerna av haklappar.  Efter användning tvättas haklappen för att användas igen och igen. Det går också bra att torka eller skölja av haklappen, den kan då användas igen redan nästa måltid. För att skydda övrig tvätt rekommenderar vi som alltid att du använder en tvättpåse när du tvättar produkter med kardborre.  Storlek ca 6-18 månader.

Snabb leverans

Vi skickar oftast din ordrer inom 24 timmar helgfria vardagar..

Miljövänligt och skonsamt

Våra tyger och material är nogrannt utvalda för att skydda din bebis hud.

Nöjda små kunder

Veras blöjor används av bebisar i hela Europa.